• Telpon: 86-519-86731016
  • E-mail: frank.xu@sai-hua.com
    • sns07
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns05
    • sns06

    Babagan awake dhewe

    Liyang Saihua Electronic Co., Ltd. diwiwiti ing Oct 1992. We are specialized ing Manufaktur bahan konektor ndhuwur, Adaptor, Scart plug, Kabel.

    Kanthi Staff umum luwih saka 200, mungguh specialized ing Manajemen, sales, lan technique profesional. manungsa waé khusus wis mbayar kanggo ing Standardisasi saka Manajemen internal perusahaan kita. Kita menang IS9001-2000 bukti asli, We are ngadopsi gagasan Manajemen internasional. Supaya adoh, ing macem-macem Produksi wis diekspor kanggo Eropah, Amerika lan Jepang.

    We are looking nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan, nyetel luwih bebarengan.


    
    Tampilan Online Chat!