• Telepon: 86-519-86731016
  • Surélék: frank.xu@sai-hua.com
    • sns07
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns05
    • sns06

    Tentang Kami

    Changzhou Saihua Electronic Co., Ltd. ieu nyetél dina Oct 1992. Simkuring anu husus di manufaktur kelas panyambungna luhur, Adapters, Scart colokan, kabel.

    Kalawan staf umum leuwih ti 200, mungguh husus dina manajemen, jualan, sarta téhnik profésional. perhatian husus keur mayar ka Standardisasi tina manajemen internal pausahaan urang. Kami geus meunang IS9001-2000 auténtikasi, Kami nganut ideu manajemen internasional. Sajauh, rupa Productions geus diékspor ka Eropa, Amerika jeung Jepang.

    Kami néangan maju ka cooperate sareng anjeun, netepkeun up salajengna babarengan.


    
    WhatsApp Online Chat!