• Telepon: 86-519-86731016
  • Surélék: frank.xu@sai-hua.com
    • sns07
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns05
    • sns06

    Taros Kami

    Changzhou Saihua Electronic Co., Ltd

    alamat

     Banshang Industrial Park, Wujin District, Changzhou Kota, Propinsi Jiangsu, Cina. 213165

    Surélék

    frank.xu@sai-hua.com

    telepon

    86-519-86731016

    jam

    Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6am
    Sabtu: 10am mun 2pm
    Minggu: Ditutup

    Hoyong Anjeun gawekeun AS?


    
    WhatsApp Online Chat!