• Телефон: 86-519-86731016
 • Е-пошта: frank.xu@sai-hua.com
  • sns07
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05
  • sns06

  Работилница

  фиока

  фиока

  drawer2

  Drawer2

  вбризгување на пластични

  вбризгување на пластика

  КК

  КК

  заварување линија

  заварување линија

  ликвидација машина

  ликвидација машина


  
  WhatsApp Онлајн Chat!